Receptas / Trys šunys - Kaulas
Informacija
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 50.0 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 2.800 | 46.7 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.200 | 3.3 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 5.0 | 10 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 5.0 | 20 | 15 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 75 |