Receptas / Barrel down
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. balandžio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. rugsėjo 27 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.023
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
68
|
|
IBU/OG:
0.55
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale | 6.0 | 2.500 | 35.1 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 35.1 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.600 | 8.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 909.7 | 0.450 | 6.3 | |
Laktoze | 0.0 | 0.350 | 4.9 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.350 | 4.9 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.270 | 3.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1504.1 | 0.100 | 1.4 | |
7.120 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Bravo | 13.0 | 30 | 60 | |
Skaldytos kakavos pupelės | 0.0 | 55 | 10 | |
Skaldytos kakavos pupelės | 1.0 | 110 | 0 | |
195 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 24.0 | 68 |
Pastabos
Salinti 68c 90min
Mashout 78C 15min
Skaldytos kakavos pupelės 55g išjungus virimą, 110g į antrinę.
Mashout 78C 15min
Skaldytos kakavos pupelės 55g išjungus virimą, 110g į antrinę.