Informacija

Kiekis:
8 litrai
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. gruodžio 6 d.

Parametrai

OG:
1.070
FG:
1.026
ABV:
5.8 %
IBU:
168
EBC:
30
IBU/OG:
2.39
dominuoja apynių skonis

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter 4.0 2.000
Melanoidinas 70.1 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.250
      2.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 15.1 30 60
Nugget 15.1 20 20
Nugget 15.1 20 5
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Ale 514 6.0 63

Pastabos

Salinau ~60-65°C - 90 min.

Komentarai

  • Dainius

    2012 m. Sausio 11 d.
    Tokiam kiekiui apynių per lengvas alus. Jaučiasi specifinis apynių skonis. Nieko, bet jau pasimokiau ir jūs tokių klaidų nedarykit :)
Prisijungę aludariai