Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
74 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. gegužės 18 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. gegužės 24 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.012
ABV:
4.9 %
IBU:
37
EBC:
91
IBU/OG:
0.74
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 3.000
Miežiniai dribsniai 3.0 1.300
Angliški skrudinti miežiai „Roasted barley" 1000.8 0.600
Karamelinis miežių salyklas "Special B" 350.3 0.500
Lazdyno riešutas (1 vnt.) 10.0 0.000
      5.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Simcoe 12.9 24 60
      24  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 11.0 75

Pastabos

Esmė - lazdyno riešutas, kitkas - +/- klasika.

Iš 11g sausų (55B), pasigaminu 1,3L starterio (su +150g gliukozės).

Vandens korekcijai link Dublin dėjau 4g kreidos, 2g gipso, 3g kalcio chlorido (9ml 33%.

Vanduo: 7,4 pH
Vanduo + salyklas: 5,2 pH

Salinta prie 68-66°C

Tekinta su 80°C.
Prisijungę aludariai