Receptas / Kaštonas
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. gegužės 18 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. gegužės 18 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
7
|
|
EBC:
27
|
|
IBU/OG:
0.14
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 37.5 | |
BEST Red X salyklas | 30.0 | 3.000 | 37.5 | |
Lietuviški kaštonai | 30.0 | 1.000 | 12.5 | |
Gruzdinti kaštainiai | 30.0 | 1.000 | 12.5 | |
8.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 11.0 | 80 |
Pastabos
Tikimasi Lietuviškų kaštonų kartumo.
Dar pagalvosiu ar reikia gruzdintų kaštainių.
Dar pagalvosiu ar reikia gruzdintų kaštainių.