Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. birželio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. liepos 16 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.013
ABV:
5.3 %
IBU:
45
EBC:
31
IBU/OG:
0.84
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 7.0 4.700
CaraCrystal 120.1 1.000
CaraPils 5.0 0.500
      6.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Azzaca 9.0 30 60
Azzaca 9.0 20 15
Azzaca 9.0 20 1
      70  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M07 British Ale 12.0 76

Pastabos

Bandymas padidinti kūną.
0,5 kg daugiau karamelinio salyklo, pakelta salinimo temperatūra iki 67°C.
Naujų apynių Azzaca išbandymas (ačiū Aristonui).

Salinau plastikiniame fermentavimo inde, paskui viriau dviejuose 13l talpos puoduose.
Apyniai, kur laikas 1 min. - dedami baigus virimą ir laikomi, kol misa ataušta. Jie skirti aromatui.
Prisijungę aludariai