Receptas / Pilsas
Informacija
Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. gruodžio 7 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 6.720 | 96.0 | |
CaraRed | 40.0 | 0.224 | 3.2 | |
Aroma | 150.1 | 0.056 | 0.8 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 5.0 | 45 | 60 | |
Tettnanger (German) | 5.0 | 34 | 15 | |
79 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Lager 497 | 13.0 | 75 |
Pastabos
Salyklo/ vandens santykis
1kg x1,8L viso 13L vandens 61C
Gaunu 50C
rest 20min
7L vandens 100C
gaunu 65C
Salyklo/ vandens santykis gaunasi
1kg x2,8L
rest 40min
~9L perkeliu i puoda verdu 20min
Gražinu i salinimo kubila gaunu 78C
rest ~5min
Tekinu
1kg x1,8L viso 13L vandens 61C
Gaunu 50C
rest 20min
7L vandens 100C
gaunu 65C
Salyklo/ vandens santykis gaunasi
1kg x2,8L
rest 40min
~9L perkeliu i puoda verdu 20min
Gražinu i salinimo kubila gaunu 78C
rest ~5min
Tekinu
vidmantas
2011 m. Gruodžio 21 d.Žaldokas
2011 m. Gruodžio 21 d.Modeslovas
2011 m. Gruodžio 21 d.Modeslovas
2011 m. Gruodžio 22 d.Modeslovas
2011 m. Gruodžio 22 d.