Receptas / Namų derliaus 2011 #1
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. spalio 27 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 4.0 | 4.500 | 87.4 | |
Sausas "Amber" ekstraktas | 18.0 | 0.600 | 11.7 | |
Caramelinis 50 EBC | 50.0 | 0.050 | 1.0 | |
5.150 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fredos Taurieji + Golden Tassels | 5.5 | 20 | 60 | |
Fredos Taurieji + Golden Tassels | 5.5 | 20 | 45 | |
Fredos Taurieji + Golden Tassels | 5.5 | 20 | 30 | |
Fredos Taurieji + Golden Tassels | 5.5 | 20 | 3 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 67 |
Pastabos
Šviežiai džiovinti naminiai apyniai, pamaišyti lietuviški Fredos Taurieji su britiškais Golden Tassels
Salinimas 90 min prie 67 C
Virimas 60 min
Rehidruotas mieles uždaviau prie 18 C, ferm. prie 16 C
Beje, receptą inspiravo Gyčio Sambarių APA tad galima atpažinti niuansus, pažiūrėsim kaip derės su naminiais, kurių net IBU tiksliai neišeina sužinot.
Salinimas 90 min prie 67 C
Virimas 60 min
Rehidruotas mieles uždaviau prie 18 C, ferm. prie 16 C
Beje, receptą inspiravo Gyčio Sambarių APA tad galima atpažinti niuansus, pažiūrėsim kaip derės su naminiais, kurių net IBU tiksliai neišeina sužinot.