Receptas / Gintarinis elis 2010 - iš salyklo+
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. liepos 6 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. liepos 6 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.500 | 80.4 | |
Melanoidinas | 70.1 | 0.500 | 8.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.500 | 8.9 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.100 | 1.8 | |
5.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.0 | 30 | 60 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 20 | 10 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
5 g airiškos kerpenos (15 min. virimo)
Vienu uzpylimu 1:3, salinimas
65> 62cº 80 min
tekinant po pora uzpylimu 80cº h2o iki reikiamo misos kiekio
Vienu uzpylimu 1:3, salinimas
65> 62cº 80 min
tekinant po pora uzpylimu 80cº h2o iki reikiamo misos kiekio