Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. liepos 6 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. liepos 6 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.010
ABV:
5.3 %
IBU:
18
EBC:
19
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 4.500
Melanoidinas 70.1 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.500
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.100
      5.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 4.0 30 60
Saaz (Czech) 4.0 20 10
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

5 g airiškos kerpenos (15 min. virimo)
Vienu uzpylimu 1:3, salinimas
65> 62cº 80 min
tekinant po pora uzpylimu 80cº h2o iki reikiamo misos kiekio
Prisijungę aludariai