Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
90 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. rugpjūčio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. rugpjūčio 20 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.017
ABV:
6.0 %
IBU:
16
EBC:
16
IBU/OG:
0.25
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Skystas salyklo ekstraktas 15.0 3.400
Pale Ale salyklas 7.0 1.850
      5.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.5 5 60
Willamette 4.8 5 60
Citra 15.0 4 15
El Dorado 15.0 6 15
Hallertauer Gold (German) 6.3 5 5
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 73

Komentarai

  • eifelis

    2015 m. Rugpjūčio 18 d.  
    Prie receptu IBU rodo 24, o įėjus į recepta IBU 12. Kuom tikėti. Norisi, kad IBU būtų apie 18

  • Tomas Žeimys

    2015 m. Rugpjūčio 18 d.
    Klaida pataisyta. Dabar ir ten, ir ten rodo vienodai. Teisingas IBU = 24
  • eifelis

    2015 m. Rugsėjo 14 d.
    virimas atliktas. burbuliavo virs savaites,fermenterjye laikiau apie 2sav. kolkas dar brandinasi.pirmi ispudziai ABV nera 6%.Sekanti karta deciau daugiau apyniu kartumui ir daugiau aromatui.kolkas vaisiu poskonio ir aromato nesijaucia,gal atsiras kai pasibrandins bent 3 savaites.na ir manyciau reiktu deti siek tiek daugiau nei puse saukstelio cukraus i buteli.
  • Nemas

    2015 m. Lapkričio 2 d.
    Jaučiu pabrandinus užteko ir tos pusės šaukštelio?
Prisijungę aludariai