Receptas / Gal porteris
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
87 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 30 d.
Parametrai
OG:
1.075
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
7.4 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
44
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 5.000 | 58.1 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 3.000 | 34.9 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.300 | 3.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.300 | 3.5 | |
8.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition (German) | 6.0 | 80 | 30 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brigalow | 12.0 | 75 |