Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. spalio 31 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. liepos 1 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.012
ABV:
4.7 %
IBU:
18
EBC:
22
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Biržų krašto salyklas 4.0 5.000
Special B 300.2 0.250
      5.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mechanizatorių gatvės laukiniai (sausi) 1.5 100 60
Willamette 5.0 10 10
Willamette 5.0 10 2
      120  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WYeast 1099 Whitbread Ale 184.0 75

Pastabos

Single step infusion 65°C, 90 min.

Komentarai

  • konung

    2011 m. Lapkričio 11 d.
    Apyniai dera tarpusavy. Net tas rūgštokas žolingumas, kuris buvo pirmoj versijoj daba pridengtas apynių aromatu ir skoniu. Lengvai geriamas.
  • PPJ

    2011 m. Gruodžio 9 d.
    Ragautas vakarykščiame VAK'o susitikime. Pasirašiau, kad aromatas jėgiškas, visgi mechanizatorių galas visumoje kažkuom nelabai tiko, gal kiek per brutalus prie wiliametės švelnumo.
  • GiN

    2011 m. Gruodžio 11 d.
    Mechanizatoriai tokie jau yra - grubūs vyrukai :) Kai Willamette susilpnėjo, tai kažkaip išlindo.
  • Gytis

    2012 m. Vasario 14 d.
    VAK 2012 02 13. Viskas ok, tik galvoju, kad Mechanizatorių apynių būtų geriau. Bet tada tai nebūtų Mechanizatorių elis. Patiko.
  • Dainius

    2012 m. Kovo 7 d.
    Kokis laukinių apynių kvapas! Antrą kart ragautas, geras aliokas, lengvas poskonis.
Prisijungę aludariai