Receptas / Gintarinis-kanapinis
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
63 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. rugpjūčio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. liepos 6 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
38
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas "Maltosa" | 3.0 | 5.000 | 74.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 14.8 | |
Maltosa tamsus karamelinis | 200.4 | 0.250 | 3.7 | |
BEST Special X salyklas | 350.6 | 0.250 | 3.7 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 3.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 801.2 | 0.060 | 0.9 | |
6.760 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 73 |
Pastabos
Pirmasis bandymas išvirti alų su skrudintų kanapių priedu.