Informacija

Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. lapkričio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. birželio 8 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.008
ABV:
5.5 %
IBU:
33
EBC:
13
IBU/OG:
0.66
ryškus apynių skonis

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kupiškio pilsnerio salyklas 3.0 2.000
Miuncheno salyklas (iš Alutekso) 13.0 0.300
Kvietinis salyklas, šviesus (iš Alutekso) 3.0 0.200
Degintas salyklas (iš Alutekso) 1200.9 0.010
      2.510

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 12.0 8 60
Columbus 12.0 10 15
      18  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 6.0 84

Pastabos

Salinimas:
90min - 65C->60C (santykis 2,4 : 1)
tekinimas ~ 78C

Fermentacija:
pirminė -7 dienos
antrinė -be antrinės
Prisijungę aludariai