Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
61 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. rugpjūčio 31 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. gruodžio 27 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.012
ABV:
4.8 %
IBU:
12
EBC:
7
IBU/OG:
0.24
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.0 4.000
Bazinis salyklas 3.0 2.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target 10.3 10 60
Hallertauer Hersbrucker 3.5 10 15
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3068: Weihenstephan Weizen 12.0 75

Komentarai

  • julius47

    2015 m. Rugsėjo 13 d.
    Viskas gerai su mielėm?
    Starteris padėjo?
  • DonVytautas

    2015 m. Rugsėjo 14 d.
    Labas, starteris sudirbo tik po beveik 2 parų, bet tikrai padėjo, kadangi alaus fermentacija užsikūrė per naktį. Dabar visas kambarys bananais kvepia, nei WB-06, nei Danstar Munich tokio efekto nei iš tolo nedavė, todėl kol kas mielėm labai patenkintas. Didelis dėkui už mieles, lieku skolingas :)



  • julius47

    2015 m. Rugsėjo 14 d.
    Na tai šaunu, kad viskas neblogai kolkas atrodo.
    Po fermentacijos gal surink mieles. Dar man pačiam gal reiktų išvirti vėl su šitom mielėm:)
  • DonVytautas

    2015 m. Rugsėjo 14 d.
    Būtinai surinksiu, dar ir alaus paragavimui paimsiu, bus įdomu nešališkas įvertinimas :)
  • julius47

    2015 m. Rugsėjo 14 d.
    Ok sutariam:)
Prisijungę aludariai