Receptas / Imperinis Adomaičių alus
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. rugsėjo 8 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. rugsėjo 25 d.
Parametrai
OG:
1.087
|
|
FG:
1.023
|
|
ABV:
8.3 %
|
|
IBU:
54
|
|
EBC:
103
|
|
IBU/OG:
0.63
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg salyklas | 3.0 | 5.000 | 48.5 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 4.000 | 38.8 | |
Skrudinti miežiai | 1006.4 | 0.500 | 4.9 | |
CaraCrystal | 120.3 | 0.500 | 4.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 906.1 | 0.201 | 2.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1507.3 | 0.101 | 1.0 | |
10.302 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Nugget | 12.8 | 40 | 90 | |
Saaz (Czech) | 3.6 | 30 | 60 | |
70 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 13.0 | 73 |
Pastabos
Amerikietiško ąžuolo drožlės, stipriai skrudintos 50g sausam apyniavimui.