Receptas / SNAIGĖ
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.007
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 53.6 | |
Pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.000 | 35.7 | |
CaraPils | 5.0 | 0.500 | 8.9 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 8.0 | 0.100 | 1.8 | |
5.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tettnanger (German) | 4.5 | 25 | 60 | |
Tettnanger (German) | 4.5 | 10 | 0 | |
Hallertauer Tradition (German) | 4.5 | 20 | 0 | |
55 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |
Pastabos
55C- 10min
67C- 70min
72C- 25min
78C-OUT