Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
46 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. spalio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. sausio 3 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.009
ABV:
4.7 %
IBU:
26
EBC:
46
IBU/OG:
0.58
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Vienna salyklas 6.0 5.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Angliškas „Crystal malt 150.1 0.400
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.320
BEST Pale Ale salyklas 6.0 0.210
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 805.6 0.200
      7.130

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 7.0 25 60
Northern Brewer (German) 7.0 13 10
      38  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

Papildomai dėta aromatui (10 min.):
67g cinamono lazdelių
80g šviečiai luptų apelsino žievelių (be baltos odos)
10g gvazdikėlių (nemaltų)
4g kardamono (nemalto)

Salinimas:
20 min. - 40°C
20 min. - 50°C
90 min. - 60°C

Tekinimas - 78°C
Prisijungę aludariai