Receptas / Baltas Rytas
Informacija
Parametrai
OG:
1.041
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 3.500 | 63.6 | |
Miežinis salyklas (Lietuva) | 4.0 | 2.000 | 36.4 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mittlefruh | 3.0 | 30 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 2.1 | 30 | 60 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |