Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. spalio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. lapkričio 1 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.013
ABV:
4.9 %
IBU:
9
EBC:
9
IBU/OG:
0.18
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 5.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (U.S.) 5.9 5 60
Cascade (U.S.) 5.9 12 30
Cascade (U.S.) 5.9 20 0
      37  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 10.0 75

Pastabos

1:2 nuo 55C >iki 50C ~20 min  + 1ml fosf.r.
dapilam 100C h2o iki
1:3  nuo 67C> iki 63C ~80 min.  + 1ml fosf.r.
baigiantis salinimui 1/3 mentalo dekokcijai iki uzvirimo
grazinam atgal ir tekinam 80C h2o ~40 min., i tekinimo h2o 1 ml.fosf. r. 

15min i pabaiga virimo 5 gr kerpenos

2-3 l  starteris pries 2 dienas is ekstrakto OG 1.042,ivestas prie misos 20C,po 6h jau burbuliavo.
fermentacija 11C

po 9 paru pradejo rimti burbuliavimas,inešta į 18 C porai paru,stojus burbuliavimui į +1C porai paru ir perpilta i antrine


Prisijungę aludariai