Receptas / Lageriokas liejasi laisvai (Cascade)
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. spalio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. lapkričio 1 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
9
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.18
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 5.000 | 83.3 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 16.7 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (U.S.) | 5.9 | 5 | 60 | |
Cascade (U.S.) | 5.9 | 12 | 30 | |
Cascade (U.S.) | 5.9 | 20 | 0 | |
37 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 10.0 | 75 |
Pastabos
1:2 nuo 55C >iki 50C ~20 min + 1ml fosf.r.
dapilam 100C h2o iki
1:3 nuo 67C> iki 63C ~80 min. + 1ml fosf.r.
baigiantis salinimui 1/3 mentalo dekokcijai iki uzvirimo
grazinam atgal ir tekinam 80C h2o ~40 min., i tekinimo h2o 1 ml.fosf. r.
15min i pabaiga virimo 5 gr kerpenos
2-3 l starteris pries 2 dienas is ekstrakto OG 1.042,ivestas prie misos 20C,po 6h jau burbuliavo.
fermentacija 11C
po 9 paru pradejo rimti burbuliavimas,inešta į 18 C porai paru,stojus burbuliavimui į +1C porai paru ir perpilta i antrine
dapilam 100C h2o iki
1:3 nuo 67C> iki 63C ~80 min. + 1ml fosf.r.
baigiantis salinimui 1/3 mentalo dekokcijai iki uzvirimo
grazinam atgal ir tekinam 80C h2o ~40 min., i tekinimo h2o 1 ml.fosf. r.
15min i pabaiga virimo 5 gr kerpenos
2-3 l starteris pries 2 dienas is ekstrakto OG 1.042,ivestas prie misos 20C,po 6h jau burbuliavo.
fermentacija 11C
po 9 paru pradejo rimti burbuliavimas,inešta į 18 C porai paru,stojus burbuliavimui į +1C porai paru ir perpilta i antrine