Receptas / 4 Kalėdinis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. lapkričio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. spalio 30 d.
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
82
|
|
IBU/OG:
0.47
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 5.000 | 78.7 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.400 | 6.3 | |
CaraCrystal | 120.3 | 0.250 | 3.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 803.8 | 0.250 | 3.9 | |
CaraBelge | 33.0 | 0.250 | 3.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1204.7 | 0.200 | 3.1 | |
6.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger (U.K.) | 7.5 | 20 | 60 | |
Challenger (U.K.) | 7.5 | 10 | 40 | |
Challenger (U.K.) | 7.5 | 20 | 20 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
M03 UK Dark Ale | 12.0 | 74 |
Pastabos
Salinti
68C - 60min
68C - 60min