Receptas / Abidžano porteris
Informacija
Kiekis:
16 litrų
Efektyvumas:
59 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. lapkričio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. lapkričio 14 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
45
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 4.000 | 75.2 | |
Brown Malt | 150.1 | 0.360 | 6.8 | |
Melanoidinas | 70.1 | 0.300 | 5.6 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.250 | 4.7 | |
CaraPils | 5.0 | 0.240 | 4.5 | |
Special B | 400.3 | 0.120 | 2.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1200.9 | 0.050 | 0.9 | |
5.320 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (German) | 5.0 | 20 | 60 | |
Spalt Select (German) | 5.0 | 15 | 30 | |
Marynka | 8.0 | 15 | 10 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 73 |