Receptas / ESB
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
86 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. lapkričio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 21 d.
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
37
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
0.63
|
ryškus apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Tipple Pale Ale | 6.0 | 5.000 | 93.5 | |
BEST Caramel Extra Dark salyklas | 160.1 | 0.200 | 3.7 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 70.7 | 0.150 | 2.8 | |
5.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Challenger (U.K.) | 6.5 | 37 | 60 | |
Northdown | 8.2 | 16 | 60 | |
Challenger (U.K.) | 6.5 | 22 | 0 | |
Northdown | 8.2 | 10 | 0 | |
Challenger (U.K.) | 6.5 | 40 | 0 | |
Northdown | 8.2 | 15 | 0 | |
140 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 82 |
Pastabos
66-67 60 minučių
78 10 minučių
78 10 minučių
Aludarių konkursas Kauno krašte
2016 m. kovo 19 d.