Receptas / Spanguole
Informacija
Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. lapkričio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. lapkričio 19 d.
Parametrai
OG:
1.076
|
|
FG:
1.021
|
|
ABV:
7.3 %
|
|
IBU:
77
|
|
EBC:
78
|
|
IBU/OG:
1.01
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 5.000 | 71.4 | |
CaraAroma | 345.3 | 1.000 | 14.3 | |
BEST Chit salyklas | 4.0 | 1.000 | 14.3 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 8.5 | 50 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.8 | 100 | 20 | |
150 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 73 |
Pastabos
+ 15gr. Airiskos kerpenos - 15 min.
+ 800gr. dziovintu spanguoliu - 60 min. ir viskas kartu i fermentacijos puoda.
+ 800gr. dziovintu spanguoliu - 60 min. ir viskas kartu i fermentacijos puoda.