Informacija

Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. lapkričio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. lapkričio 19 d.

Parametrai

OG:
1.076
FG:
1.021
ABV:
7.3 %
IBU:
77
EBC:
78
IBU/OG:
1.01
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich Dark salyklas 25.0 5.000
CaraAroma 345.3 1.000
BEST Chit salyklas 4.0 1.000
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 8.5 50 60
East Kent Golding (U.K.) 4.8 100 20
      150  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 73

Pastabos

+ 15gr. Airiskos kerpenos - 15 min.  
+ 800gr. dziovintu spanguoliu - 60 min. ir viskas kartu i fermentacijos puoda.
Prisijungę aludariai