Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
79 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. lapkričio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. lapkričio 29 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.012
ABV:
6.4 %
IBU:
40
EBC:
11
IBU/OG:
0.66
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Viking malt pilsnerio salyklas 3.0 5.000
Melanoidinas 70.1 0.150
CaraAmber 60.0 0.100
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.030
      5.280

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nelson Sauvin (New Zealand) 11.3 10 60
Nelson Sauvin (New Zealand) 11.3 10 50
Nelson Sauvin (New Zealand) 11.3 10 40
Nelson Sauvin (New Zealand) 11.3 10 30
Nelson Sauvin (New Zealand) 11.3 10 0
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Pastabos

Salinimas:
49C-15min
64C-90min
78C-tekinam

Prisijungę aludariai