Receptas / FM-50 ( kvietinis 80 )
Informacija
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
4.4 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 6.000 | 60.0 | |
Bazinis salyklas | 5.0 | 3.000 | 30.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 10.0 | |
10.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 5.9 | 40 | 60 | |
Perle (German) | 5.9 | 20 | 15 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
FM-50 | 30.0 | 80 |
Pastabos
Fermentum mobile mielių bandymas. Į kitą fermenterį WB_06
53C - 10 min.,
62C - 40 min.,
71C - 30 min.
Ispilstyta 12.30 d.
FM-50 atenuacija 80% , fermentuota 22-23C. Žemesnėje temperatūroje mielės nedirba.
53C - 10 min.,
62C - 40 min.,
71C - 30 min.
Ispilstyta 12.30 d.
FM-50 atenuacija 80% , fermentuota 22-23C. Žemesnėje temperatūroje mielės nedirba.
GiN
2015 m. Gruodžio 20 d.puaka
2015 m. Gruodžio 22 d.Gin, aišku galėsiu. Gal dar kas norės ?
Artis
2015 m. Gruodžio 22 d.puaka
2015 m. Gruodžio 27 d.GiN
2015 m. Gruodžio 28 d.