Receptas / BRB - Belgo Rytas Biržuose
Informacija
Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. lapkričio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. lapkričio 20 d.
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.35
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 1.250 | 37.2 | |
Kupiškio pilsnerio salyklas | 3.0 | 0.800 | 23.8 | |
Biržų krašto salyklas | 4.0 | 0.470 | 14.0 | |
Brewferm munich | 15.0 | 0.450 | 13.4 | |
Namų gamybos "Candi" cukrus (rudas) | 3.0 | 0.200 | 6.0 | |
Brewferm cara-crystal | 120.1 | 0.190 | 5.7 | |
3.360 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citra spurgos (JAV) | 13.8 | 7 | 60 | |
Citra spurgos (JAV) | 13.8 | 10 | 5 | |
17 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Top (antros kartos, tiesiai iš išspilstymo) | 300.0 | 69 |
Pastabos
Procesas:
Strike'inam į 55c, rest 25min.
palaipsniui keliam iki 65c. (25 min)
Valandą laikom temperatūrą (65-67c).
Keliam iki 75 (55min), rest 20 min.
Ištekinam.
Apie pavadinimą: Daryta pagal (BBB) receptą, panaudojant likučius, daugiau cukraus. Blaivaus Belgo Išblaivymui.
Strike'inam į 55c, rest 25min.
palaipsniui keliam iki 65c. (25 min)
Valandą laikom temperatūrą (65-67c).
Keliam iki 75 (55min), rest 20 min.
Ištekinam.
Apie pavadinimą: Daryta pagal (BBB) receptą, panaudojant likučius, daugiau cukraus. Blaivaus Belgo Išblaivymui.
beabras
2011 m. Gruodžio 9 d.Gytis
2011 m. Gruodžio 9 d.O šiaip toks patikimas elis, gėrėsi visai smagiai. Man patiko labiau už blaivų belgą.
Dainius
2012 m. Sausio 11 d.