Receptas / Lengvas 13-tukas
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2015 m. gruodžio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. sausio 18 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg salyklas | 3.0 | 5.000 | 90.9 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.500 | 9.1 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (U.S.) | 5.8 | 12 | 30 | |
Cascade (U.S.) | 5.8 | 9 | 20 | |
Cascade (U.S.) | 5.8 | 10 | 10 | |
Cascade (U.S.) | 5.8 | 10 | 5 | |
Centennial | 9.8 | 30 | 0 | |
71 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
55C->20min
64C->70min
70C->25min
76.5C->5min ir mash out
Virimas 90 min.
64C->70min
70C->25min
76.5C->5min ir mash out
Virimas 90 min.