Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. lapkričio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. lapkričio 26 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.014
ABV:
5.5 %
IBU:
19
EBC:
8
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 3.000
Marris Otter 4.0 3.000
Kvietinis salyklas (tamsus) 15.0 0.500
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Chinook 12.0 10 60
Chinook 12.0 10 30
Saaz (Czech) 4.0 10 10
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew WB-06 12.0 75

Pastabos

Salinimas:
43 C 10 min
55 C 10 min
65 C 60 min
78 C tekinam

Komentarai

  • audryla

    2011 m. Lapkričio 17 d.
    Nėr už ką. Geros putos!
    Aprašyk rezultatus, o dar geriau, duok kolegom aludariam paragaut :-)
  • privileged

    2011 m. Gruodžio 2 d.
    reikia patarimo, alutis jau 6 dienas rųgsta, o šiandien pamatavus cukrų rode 6. čia normalu ar ne, gal šitos mieles kokios kaprizingos? alutis dar gan smarkiai burbuliuoja 2-3kartus per minute
  • Zydrius

    2011 m. Gruodžio 2 d.
    tegu stovi. ir burbuliuoja normaliai. viena savaitė tikrai nėra kažkokia konstanta. kokia aplinkos temperatūra?
  • privileged

    2011 m. Gruodžio 2 d.
    aplinkos 21-22 stabili
  • Gytis

    2011 m. Gruodžio 3 d.
    Tai vadinasi dar fermentuoja. Reikia laukti.
Prisijungę aludariai