Receptas / Kv#9
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.27
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.300 | 48.9 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 1.900 | 40.4 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 8.5 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.100 | 2.1 | |
4.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 24 | 60 | |
24 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
M20 Bavarian Wheat | 10.0 | 72 |
Pastabos
Vanduo 18,6+15,1, pH 5,4-5,5; virti 75 min
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=C93L69B
52C -- 15 min
66C -- 45 min
70C -- 30 min
76C -->
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=C93L69B
52C -- 15 min
66C -- 45 min
70C -- 30 min
76C -->