Receptas / Pamiškės
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. sausio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. sausio 29 d.
Parametrai
OG:
1.063
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
6.6 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
45
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.000 | 66.7 | |
Miuncheno salyklas | 20.0 | 1.000 | 16.7 | |
Karamelinis salyklas | 220.2 | 1.000 | 16.7 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus | 16.0 | 15 | 60 | |
Cascade (US) | 5.8 | 15 | 30 | |
Cascade (US) | 5.8 | 10 | 10 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 5.0 g | - | 15 min. |