Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. sausio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. vasario 11 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.014
ABV:
6.2 %
IBU:
24
EBC:
11
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Heidelberg salyklas 3.0 4.350
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.870
BEST Chit salyklas 4.0 0.870
BEST Caramel Light salyklas 30.0 0.440
      6.530

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.5 13 10000
East Kent Golding (UK) 5.5 13 10000
Chinook 13.0 9 45
Herkules 14.5 9 45
      44  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
M44 US West Coast 9.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 10.0 g Virimui 45 min.
Ąžuolo drožlės 50.0 g Antrinei fermentacijai 10000 min.
Prisijungę aludariai