Receptas / Kadaginis elis
Informacija
Kiekis:
21 litrų
Efektyvumas:
85 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. vasario 7 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. vasario 16 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 4.000 | 100.0 | |
4.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Waimea | 16.0 | 10 | 60 | |
Waimea | 16.0 | 10 | 5 | |
Waimea | 16.0 | 30 | 0 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar BRY-97 | 11.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kadagio uogos | 30.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kadagio uogos | 70.0 g | Statinėse | - |
Pastabos
Kadagių nuoviras virtas atskirai. 1 litras misos ir 30 gramų kadagių uogų, 15 minučių. Atvėsintas ir supiltas į atvėsintą misą