Informacija

Kiekis:
21 litrų
Efektyvumas:
85 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. vasario 7 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. vasario 16 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.013
ABV:
5.0 %
IBU:
21
EBC:
10
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 7.0 4.000
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Waimea 16.0 10 60
Waimea 16.0 10 5
Waimea 16.0 30 0
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar BRY-97 11.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kadagio uogos 30.0 g Virimui 15 min.
Kadagio uogos 70.0 g Statinėse -

Pastabos

Kadagių nuoviras virtas atskirai. 1 litras misos ir 30 gramų kadagių uogų, 15 minučių. Atvėsintas ir supiltas į atvėsintą misą
Prisijungę aludariai