Informacija

Kiekis:
21 litrų
Efektyvumas:
85 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. vasario 7 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. vasario 16 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.013
ABV:
5.0 %
IBU:
21
EBC:
10
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 7.0 4.000
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Waimea 16.0 10 60
Waimea 16.0 10 5
Waimea 16.0 30 0
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar BRY-97 11.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Ąžuolo drožlės 40.0 g Statinėse -

Pastabos

Ąžuolo drožlės į kegą.

Komentarai

  • axdrius

    2016 m. Vasario 14 d.
    Sunku pasakyti, niekada neragavau ąžuolinio plintuso....jei rimtai, tai galvoju 100 , o ne 50 gramų įmerkt. Manai ir 50 per daug būtų? Bandei kada nors? Kokius kiekius naudojai, ir kokius rezultatus gavai?
  • AntaKalnietis

    2016 m. Kovo 7 d.
    Kažkaip daugiau nei su 10 gr/20 l kiekiui nerizikuoju. Su max 25 g/20 l esu bandęs, man per daug. Bet čiau jau vėl - asmeninio skonio ir eksperimento reikalas. 
  • Maegnar

    2016 m. Kovo 8 d.
    aš dėjau 50g, bet mano alus buvo stautas, o ne pale. 
    Jau matau esi praviręs, gal ir paragavęs? Kaip gavosi?
  • axdrius

    2016 m. Kovo 13 d.
    Degustacija ketvirtadieni mazdaug, tada ir suzinosim kas kaip.
  • axdrius

    2016 m. Kovo 18 d.
    Po degustacijos galiu pasakyt, kad sekanti karta tikrai daugiau drozliu reiks idet, nelabai kas jaucias...
Prisijungę aludariai