Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 20 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.014
ABV:
5.5 %
IBU:
32
EBC:
99
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.250
savo darytas karamelinis 500.4 1.000
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' 1200.9 0.400
      6.650

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau mittelfriuh 4.0 45 60
Hallertau mittelfriuh 4.0 20 30
žaliosios girios viržiai. sausi 0.0 21 25
laukiniai, žali 1.0 250 15
      336  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 75

Pastabos

2010,09,17 išpilstytas. iki dabar geriamas. šaltam apyniavimui dėta žolės žalios. keturi stiebai su lapais.
skonis - puikus. sausokas, bet labai turtingas. atsiskleidžia degintas salyklas ir vosoks žolinis prieskonis. tiršta puta. visiškai juodas. FG 1,015

Komentarai

  • zaltys

    2011 m. Kovo 19 d.
    Ragautas per degustaciją Kaune.
    Skaidrus, išsistovėjęs (išlaikytas!) vientisas skonis. Jokio skonio išsisluoksniavimo. Malonus žolinis skonis ir poskonis. Įkvepia stautų virinimui.
Prisijungę aludariai