Receptas / ESB`as II
Informacija
Kiekis:
48 litrai
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. vasario 24 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. rugsėjo 27 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
35
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.61
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 10.000 | 94.3 | |
Special B salyklas | 291.6 | 0.300 | 2.8 | |
Brown Malt salyklas | 150.8 | 0.300 | 2.8 | |
10.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Bravo | 13.9 | 40 | 60 | |
East Kent Golding | 5.5 | 50 | 30 | |
East Kent Golding | 5.5 | 50 | 1 | |
140 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 20.0 | 73 |