Receptas / A♠
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 4 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 15 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
40
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.71
|
ryškus apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 90.9 | |
Amber salyklas | 45.0 | 0.500 | 9.1 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Centennial | 10.5 | 20 | 60 | |
Centennial | 10.5 | 20 | 30 | |
Centennial | 10.5 | 20 | 5 | |
Centennial | 10.5 | 20 | 0 | |
Wakatu | 7.0 | 20 | 0 | |
Northern Brewer (DE) | 8.5 | 20 | 0 | |
Cascade (US) | 5.8 | 20 | 0 | |
140 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 15.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
> 50°C > 20 min.
> 65°C
+ 5 g gipso
+ 2 g epsom
+ 2 g kalcio chlorido
+ 4 ml fosforo rūgšties 75%
> 60 min.
> 72°C > 15 min.
> 78°C > tekinu su 80°C > 30 min.
> 65°C
+ 5 g gipso
+ 2 g epsom
+ 2 g kalcio chlorido
+ 4 ml fosforo rūgšties 75%
> 60 min.
> 72°C > 15 min.
> 78°C > tekinu su 80°C > 30 min.
Aludarių Taurė 2016
2016 m. gegužės 8 d.