Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 6 d.

Parametrai

OG:
1.049
FG:
1.012
ABV:
4.8 %
IBU:
13
EBC:
7
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Hvede malt (Kvietinis salyklas), Weyermann 4.0 3.130
Pilsner "Bohemian" Malt, Weyermann 3.0 1.250
Vienna Malt (Vienos salyklas), The Swaen 8.0 0.250
      4.630

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Willamette 5.0 12 60
Hallertauer Hersbrucker 3.5 15 30
Hallertauer Hersbrucker 3.5 10 5
      37  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 12.0 75
Prisijungę aludariai