Receptas / NZ Laisvės
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 8 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 9 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
36
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.64
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 5.000 | 71.4 | |
Viskio salyklas | 4.0 | 1.000 | 14.3 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 3.3 | 0.500 | 7.1 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.500 | 7.1 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Sticklebract | 13.6 | 12 | 60 | |
Sticklebract | 13.6 | 15 | 30 | |
Sticklebract | 13.6 | 10 | 15 | |
Sticklebract | 13.6 | 20 | 0 | |
Sticklebract | 13.6 | 60 | 0 | |
117 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 10.0 g | Virimui | 10 min. |