Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 8 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 9 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.011
ABV:
5.9 %
IBU:
36
EBC:
15
IBU/OG:
0.64
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
Viskio salyklas 4.0 1.000
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 3.3 0.500
BEST Caramel Aromatic salyklas 50.5 0.500
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Sticklebract 13.6 12 60
Sticklebract 13.6 15 30
Sticklebract 13.6 10 15
Sticklebract 13.6 20 0
Sticklebract 13.6 60 0
      117  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 10.0 g Virimui 10 min.
Prisijungę aludariai