Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
71 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 10 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 28 d.

Parametrai

OG:
1.068
FG:
1.016
ABV:
6.8 %
IBU:
56
EBC:
24
IBU/OG:
0.82
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsneriu aluteksas 4.0 4.500
Miuncheno 20.0 1.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.400
Karamelinis 220.8 0.250
      6.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 12.0 30 60
Cascade (US) 5.0 30 20
Cascade (US) 5.0 20 10
Hallertauer Tradition 4.9 20 10
Hallertauer Tradition 4.9 30 0
      130  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=GKYMP7N
Į misą 7g Kalcio sulfato (gipso)
3ml fosforo rugšties
55 -> 20min
66.5 -> 50min
71 -> 20min
76.5->10 min ir out
Virimas 100min

Prisijungę aludariai