Receptas / #30 Brizas
Informacija
Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 13 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. balandžio 27 d.
Parametrai
OG:
1.036
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
3.6 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.81
|
dominuoja apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 1.600 | 82.9 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.120 | 6.2 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 0.100 | 5.2 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.060 | 3.1 | |
CaraRed salyklas | 50.0 | 0.050 | 2.6 | |
1.930 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 7.0 | 77 |
Pastabos
Vanduo: 19L. (6/13), +4g. (Gipso), +1g. (druskos), salinime +3ml. (fosforo)
50C -10min.
68C - 60min.
77C - 10min.
BG: 1.033 (8,2 brix)
Fermentacija: 19C
Ca+2 Mg+2 Na+ Cl- SO4
80.9 17.0 15.5 45.4 57.0
50C -10min.
68C - 60min.
77C - 10min.
BG: 1.033 (8,2 brix)
Fermentacija: 19C
Aludarių Taurė 2016
2016 m. gegužės 8 d.