Receptas / Baltasis Lokis
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 3.800 | 60.3 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.500 | 39.7 | |
6.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertauer Hersbrucker | 2.4 | 40 | 70 | |
Hallertauer Hersbrucker | 2.4 | 20 | 30 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew WB-06 | 12.0 | 75 | |
Mangrove Jack's M27 Belgian Ale | 12.0 | 78 |
Pastabos
Vanduo 4 l/kg
57C - 20min
Dekokcija 1/3 - 10min
66C - 70min
Dekokcija 1/3 - 10min
75C - 15 min
Tekinti 78C
Mielės M27 antros kartos, per klaida supyliau, galvojau, kad ten kvietinio mielės...
Antoj dienoj galvoju dėti WB-06, įdomu kas gausis :)
57C - 20min
Dekokcija 1/3 - 10min
66C - 70min
Dekokcija 1/3 - 10min
75C - 15 min
Tekinti 78C
Mielės M27 antros kartos, per klaida supyliau, galvojau, kad ten kvietinio mielės...
Antoj dienoj galvoju dėti WB-06, įdomu kas gausis :)