Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 17 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 18 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.011
ABV:
4.9 %
IBU:
13
EBC:
9
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 3.800
BEST Pale Ale salyklas 6.0 2.500
      6.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertauer Hersbrucker 2.4 40 70
Hallertauer Hersbrucker 2.4 20 30
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew WB-06 12.0 75
Mangrove Jack's M27 Belgian Ale 12.0 78

Pastabos

Vanduo 4 l/kg
57C - 20min
Dekokcija 1/3 - 10min
66C - 70min
Dekokcija 1/3 - 10min
75C - 15 min
Tekinti 78C

Mielės M27 antros kartos, per klaida supyliau, galvojau, kad ten kvietinio mielės...
Antoj dienoj galvoju dėti WB-06, įdomu kas gausis :)


Prisijungę aludariai