Informacija

Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 19 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 22 d.

Parametrai

OG:
1.117
FG:
1.029
ABV:
11.5 %
IBU:
6
EBC:
14
IBU/OG:
0.05
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.000
Rugių salyklas 7.0 0.500
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 4.0 60 60
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Kepimo 50.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Kadagio uogos 10.0 g - -

Pastabos

Salyklą dėti į 50C kartu su uogomis. Per 90 min pakelti temperatūrą iki 100C ir pavirinti 10 min.
Tekinti per kadagio šakas, kartu su apyniais ant dugno.
Išpilstyti po 7 d. fermentacijos ir laikyti 5C.



Prisijungę aludariai