Receptas / Galaxy Golden Ale
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. kovo 19 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. birželio 30 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.49
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 69.0 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 1.100 | 25.3 | |
BEST Caramel Light salyklas | 30.0 | 0.250 | 5.7 | |
4.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 10 | 60 | |
Perle (DE) | 7.5 | 6 | 60 | |
Galaxy | 13.2 | 8 | 15 | |
Saaz (CZ) | 3.8 | 10 | 15 | |
Galaxy | 13.2 | 10 | 5 | |
44 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 86 |
Pastabos
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=CXDX1QX
17+19,5 vand., 2g CaSO4
25 g + 23gr + 25 g f.r. -> ph5,5 -> 5.4
52C -- 15 min
62C -- 20 min
66C -- 30 min
72C -- 20 min
76C->
Virti 90 min.
17+19,5 vand., 2g CaSO4
25 g + 23gr + 25 g f.r. -> ph5,5 -> 5.4
52C -- 15 min
62C -- 20 min
66C -- 30 min
72C -- 20 min
76C->
Virti 90 min.
Zydrius
2016 m. Birželio 12 d.Gytis
2016 m. Birželio 13 d.Zydrius
2016 m. Birželio 14 d.Gytis
2016 m. Birželio 14 d.