Receptas / Montserrat Breeze
Informacija
Kiekis:
4 litrai
Efektyvumas:
63 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. birželio 14 d.
Parametrai
OG:
1.068
|
|
FG:
1.000
|
|
ABV:
8.9 %
|
|
IBU:
48
|
|
EBC:
17
|
|
IBU/OG:
0.71
|
ryškus apynių skonis
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 1.000 | 69.0 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.250 | 17.2 | |
CaraBelge salyklas | 32.5 | 0.200 | 13.8 | |
1.450 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Sticklebract | 13.6 | 5 | 60 | |
Nelson Sauvin | 12.5 | 5 | 15 | |
Nelson Sauvin | 12.5 | 5 | 0 | |
15 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M27 Belgian Ale | 12.0 | 100 |
Pastabos
Belgiškas IPA.
ABV 8.9 %
IBU 55
EBC 18.5
Salinimas:
43.5 -> 49 C, 15 min
~50 C, 15 min
64-65 C, 60 min
ABV 8.9 %
IBU 55
EBC 18.5
Salinimas:
43.5 -> 49 C, 15 min
~50 C, 15 min
64-65 C, 60 min