Informacija

Kiekis:
4 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. birželio 14 d.

Parametrai

OG:
1.038
FG:
1.004
ABV:
4.5 %
IBU:
51
EBC:
7
IBU/OG:
1.34
dominuoja apynių skonis

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Halcyon Pale Ale salyklas 5.0 0.600
Kukurūzų dribsniai 2.0 0.150
      0.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Centennial 10.5 3 60
Nelson Sauvin 12.5 5 30
Crystal 3.6 5 10
      13  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M07 British Ale 12.0 90

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 1.0 g Virimui 5 min.

Pastabos

Hoppy Cream Ale.

ABV 4.5
IBU 55
EBC 5.5

Salinimas: 64-66 C, 60 min
Prisijungę aludariai