Receptas / Steamed up
Informacija
Kiekis:
230 litrų
Efektyvumas:
83 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. sausio 11 d.
Parametrai
OG:
1.046
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
57
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
1.24
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 35.000 | 84.3 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 3.000 | 7.2 | |
BEST Caramel Light salyklas | 30.0 | 2.000 | 4.8 | |
Crystal malt | 251.0 | 1.500 | 3.6 | |
41.500 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 117.0 | 77 |
Pastabos
Single infusion mash @67C for 60+min