Receptas / Imperatorius
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. balandžio 15 d.
Parametrai
OG:
1.115
|
|
FG:
1.026
|
|
ABV:
11.6 %
|
|
IBU:
137
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
1.19
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 10.000 | 93.5 | |
Amber salyklas | 45.0 | 0.700 | 6.5 | |
10.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Amarillo, Warrior, Nelson Sauvin (mišinys) | 12.8 | 5 | 120 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 117 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 114 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 111 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 108 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 105 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 102 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 99 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 96 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 93 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 90 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 87 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 84 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 81 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 78 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 75 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 72 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 69 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 66 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 63 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 60 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 57 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 54 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 51 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 48 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 45 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 42 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 39 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 36 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 33 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 30 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 27 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 24 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 21 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 18 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 15 | |
Amarillo | 12.0 | 4 | 12 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 9 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 6 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 3 | |
Amarillo | 12.0 | 5 | 0 | |
Amarillo | 12.0 | 120 | 0 | |
324 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safbrew F-2 | 20.0 | 75 | |
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Vandens 3l/kg (~30l)
37C - 15min
50C - 15min
57C - 15min
65C - 60min
74C - 15min
78C - tekinti
F2 mielės dėtos iš pradžių, po poros dienų S-05
Verdant apyniai dėti kas 3min po ~4,5g (mišinys: amarilo, warrior, nelson sauvin)
Sausas apyniavimas kiekvieną dieną po ~4g, 4 sav.
P.S. Tikslus efektyvumas ir ABV nežinomas, nes kai viriau, neturėjau refraktometro
37C - 15min
50C - 15min
57C - 15min
65C - 60min
74C - 15min
78C - tekinti
F2 mielės dėtos iš pradžių, po poros dienų S-05
Verdant apyniai dėti kas 3min po ~4,5g (mišinys: amarilo, warrior, nelson sauvin)
Sausas apyniavimas kiekvieną dieną po ~4g, 4 sav.
P.S. Tikslus efektyvumas ir ABV nežinomas, nes kai viriau, neturėjau refraktometro