Receptas / Avinėlių kartusis
Informacija
Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
39 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. balandžio 24 d.
Parametrai
OG:
1.066
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
6.6 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
61
|
|
IBU/OG:
0.35
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Šviesusis čekiškas salyklas | 3.0 | 6.000 | 64.5 | |
Karamelinis lietuviškas salyklas | 291.0 | 1.500 | 16.1 | |
BEST Melanoidin salyklas | 71.0 | 0.800 | 8.6 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.500 | 5.4 | |
CaraRed salyklas | 50.0 | 0.500 | 5.4 | |
9.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition | 6.0 | 50 | 35 | |
Cascade (US) | 5.8 | 50 | 7 | |
Cascade (US) | 5.8 | 20 | 0 | |
120 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Dejau po 20 gr laimo ir mandarinu zieveliu ir viriau 10 min