Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
62 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. balandžio 16 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.013
ABV:
5.6 %
IBU:
33
EBC:
57
IBU/OG:
0.60
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.500
Medus 2.0 0.550
BEST Caramel Munich II salyklas 120.3 0.500
BEST Vienna salyklas 9.0 0.400
BEST Black salyklas 1152.7 0.200
BEST Chocolate salyklas 902.1 0.100
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.100
      6.350

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Fuggle (UK) 4.2 23 70
Challenger 7.6 10 70
Challenger 7.6 10 20
Challenger 7.6 10 15
Challenger 7.6 10 10
Hallertauer Hersbrucker 2.1 10 10
Fuggle (UK) 4.2 10 10
Hallertauer Hersbrucker 3.5 30 0
      113  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (karčioji) 10.0 g Virimui 15 min.
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.
Prisijungę aludariai