Receptas / Medaus stautas
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2016 m. balandžio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. balandžio 16 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
57
|
|
IBU/OG:
0.60
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.500 | 70.9 | |
Medus | 2.0 | 0.550 | 8.7 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.3 | 0.500 | 7.9 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 0.400 | 6.3 | |
BEST Black salyklas | 1152.7 | 0.200 | 3.1 | |
BEST Chocolate salyklas | 902.1 | 0.100 | 1.6 | |
BEST Rūgštinis salyklas | 5.5 | 0.100 | 1.6 | |
6.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Fuggle (UK) | 4.2 | 23 | 70 | |
Challenger | 7.6 | 10 | 70 | |
Challenger | 7.6 | 10 | 20 | |
Challenger | 7.6 | 10 | 15 | |
Challenger | 7.6 | 10 | 10 | |
Hallertauer Hersbrucker | 2.1 | 10 | 10 | |
Fuggle (UK) | 4.2 | 10 | 10 | |
Hallertauer Hersbrucker | 3.5 | 30 | 0 | |
113 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 10.0 g | Virimui | 15 min. | |
Airiška kerpena | 5.0 g | Virimui | 15 min. |